سفارش تبلیغ
صبا ویژن



چند سالی است که سا خت ساز انواع آسمان غرش ها به صورت یک اپیدمی درمیان کشور ها ی ثروتمند و در حال توسعه درآمده است و اکنون نیز نوبت به کشورعربستان رسیده تا با ساخت مجموع برج هایی به نام «ابراج البیت» در کنار مسجد الحرام، ازاین قا فله عقب  نماند. این پرژه ی بسیار بزرگ درست روبری رکن یمانی، ازهفت برج به هم  پیوسته تشکیل شده که بلندترین آنها هتلی 7 ستاره با 601 متر ارتفاع که هم اکنون بلند ترین هتل دنیا و دومین سازه بلند در دنیا پس از برج خلیفه در دبی (828 متر ارتفاع مساحت آن سی 34 هزارو794 متر است) که تقریبا معادل271 زمین فوتبال کنار هم است. با اینکه عدد دقیق هزینه ها مشخص نیست ولی طیف بر آوردهای صورت گرفته شده هزینه ها به رقمی بیش از3 ملیارد در خواهد رسید. ازدیگر مشخصات آن توان به قابلیت دادن  000/100 نفر مسافر مرکز خرید وتفریحات، پارکینگ هایی به ظرفیت 1000 دستگاه خودرو، چند هتل 5 ستاره، دو باند فرودگاه هیلیکوپتر و 76 آسانسور1005 اتاق وسوئیت ویژه 3600 متری(برار9زمین بسکتبال)اشاره کرد. اما مهمترین بخش این ساختمان بزرگ ساعتی  به اندازه 5 برابر ساعت  معروف «بیگ بن» است (که توسط مهندسان سوئیسی و آلمانی ساخته شده) که هر وجه آن شامل 2 میلیون  و 21 هزار چراغ سفید و سبز است و وقرار است به جای مبدا زمانی گرینویچ از زمان اسلامی  استفاده کنند. سخن پایانی اینکه این بنای جغرافیای، حرم امن  الهی را درهم شکسته و ارتفاع  این ساختن 601 متری حتی اجازه نمی دهد شما تصوری از مسجد الحرام، گلدسته ها و پهنای  آسمان داشته باشد و از طرف دیگر آن که توسط یک فرانسوی ریخته شده است رنگ وبوی سا ختمان ها  وطرح های  شیطانی پرستی را به همراه خود دارد.


 

خبر
نویسنده : واحد نشریه » ساعت 8:3 صبح روز 90/3/13

 
 



بعضی ها رو تا به شون تذکر می دی سریع بر می گردن می گن: برو دلت پاک باشه، آدم که معصوم نیست، توخودت هم گناه می کنی، تو ریا وغیبت می کنی من هم بد حجابم.

در مورد اولی باید گفت از کوزه همان برون طراوت که دراوست؛ یعنی اصلا امکان ندارد کسی دلش ونیتش پاک باشد واین پاکی به اعضا وجوارحش سرایت نکند.                   

می گویند یک دزد که دزدی می کند قبلش دهها بار در ذهنش این کار را انجام داده است، گناه هم همین طوراست تا دل نا پاک نشود، دست وپا گناه نمی کنند.

اما دومی، درسته که انسان معصوم نیست وممکن الخطا است ولی دیگه واجب الخطا که نیست یعنی واجب نیست که حتما در عمرش گناهی انجام دهد این اولاً.                           

ثانیا درسته که همه ما گناه می کنیم ولی فرقی هست بین ما وخانمی که حجابش رو رعایت نمی کند یا آرایش کرده توی خیابون تردد می کنه یا آقایی که ریشش را می تراشد و یا مانند بانوان صورتش را اصلاح می کند. شاید در نظراول بگیم که بله گناهی مثل ریا یا غیبت بد تر است از بد حجابی و ریش را تراشیدن، زیرا غیبت مانند خوردن گوشت برادر مرده است و از گناهان کبیره. و ریا سر از شرک درمی آورد ولی باید دقت کنیم در حدیثی ازرسول اکرم(ص)آمده است که: «الشِرک اخفی مِن دَبیبِ النمل فی لیله ظلماء علی صفاةٍ سوداء.» (الایضاح ص 287) اکثر علماء شرک را در اینجا به ریا تفسیر کرده اند.

یعنی تشخیص ریا از تشخیص دادن رد پای مورچه ی سیاه درشب تاریک سخت تر است.

پس اگر ریا شرک است (البته شرک خفی است وانسان را از مسلمان بودن خارج نمی کند) ولی تشخیص آن هم سخت است یعنی ممکن است شخصی تصور کند که یک عملی را با اخلاص کا مل انجام داده است، ولی در واقع مخلوط به ریا بوده است. لزا ممکن است ریا کردن عمدی نباشد ولی آیا امکان دارد ریش تراشیدن هم عمدی نبا شد؟! آیا امکان دارد بی حجابی هم سهوی باشد؟! غیبت هم که گناه بزرگی است اکثراً از روی غفلت بر آن گرفتار می شوند وکمتر اتفاق می افتد کسی عمداً و با توجه به اینکه اینکار موجب نارضایتی خدا است آن را انجام دهد.                           

مسئله ی دیگر تجاهر به فسق است یعنی آشکارا گناه کردن، یعنی عَلَم مخالفت با خدا بر افراشتن، یعنی عادت سازی گناه وشکستن قبح گناه در جامعه، یعنی جرأت داشتن وجرأت دادن برای ایستادگی در مقابل حکم خداوند رحمان. امام علی (ع) در این رابطه  می فرماید: «مَن لم یَستَحی مِن الناس لَم یستحی من الله سبحانه.» (غرر الحکم)

 کسی که از مردم حیا نکند از خدا هم حیا نکند.

 این حرمت شکنی در بدحجابی، تراشیدن ریش و تشبه به جنس مخالف  وجود دارد ولی در امثال ریا و برخی ضعف های اخلاقی نیست.


 

احکام
نویسنده : واحد نشریه » ساعت 7:54 صبح روز 90/3/13

 
 



به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به قم، اعضای شورای هماهنگی جامعه اسلامی مهندسین با حضور در مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) با آیت‌الله مصباح یزدی دیدار و گفت‌وگو کردند.

آیت‌الله مصباح یزدی در ابتدای سخنان خود با تبریک میلاد حضرت زهرا (س)، حضرت امام خمینی (ره) و همچنین سالروز فتح خرمشهر اظهار داشت: امیدوارم خداوند آنچه را ‌خیر و صلاح دنیا و آخرت است، در این نشست به گوینده و شنونده و جامعه الهام کند.


وی ‌گفت: با یک دید کلی که از اسلام آموخته‌ایم و می‌شود گفت هدف قریب از آفرینش انسان "امتحان " است ‌‌و انسان به عنوان موجود دارای اختیار می‌تواند به مقام خلیفه‌اللهی برسد. خلیفه‌الله موجودی است که با اراده و انتخاب خود راهی را بر سر دوراهی برمی‌گزینند، انسان همواره در حال امتحان است و آن لحظات بزنگاه و دارای شرایط سخت "فتنه " نام دارد وگرنه ما دائما با اعضاء و جوارح خود، با فکر و قلم خود در حال امتحان هستیم.

رئیس مؤسسه آموزشی و پژهشی امام خمینی افزود: نقطه عطف‌هایی ممکن است جامعه‌ای را در بربگیرد که اگر در آن امتحان قبول شوند، موجب ترقی بسیار و اگر مردود شود، موجب سقوط می‌شود. اینها در فرهنگ قرآنی فتنه نام می‌گیرد.

ادامه مطلب...

 

خبر
نویسنده : واحد نشریه » ساعت 3:19 عصر روز 90/3/6

 
 



به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اولین یادآوار 4 هزار و 900 شهید معلم و شهید غلام علی پیچک که امروز دوشنبه در سالن شهید فهمیده مجموعه 5 آذر برگزار شد، گفت: در این جلسات و یادآواره‌ها یاد شهیدان گرامی داشته می‌شود، ولی مهمتر از آن پیدا کردن راه شهیدان و ادامه دادن آن راه در این مقطع زمانی در رابطه با استمرار انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

وی با بیان اینکه شهیدان، چراغ راه مومنین و مسلمانان هستند، تصریح کرد: آنچه که برای یک بسیجی مهم است شناخت انقلاب اسلامی است که شهیدان با عشق به این راه و در این مسیر با اذن ولی فقیه شهید شدند.


جعفری با بیان اینکه اهداف و آرمان‌های بلندی پشت دفاع مقدس نهفته است که ما امروز به بخشی از رمز و رازهای آن پی می‌بریم، ادامه داد: بسیج یک کلمه مقدس و یک تشکل مقدس است که با انقلاب اسلامی به شدت گره خورده و بدون تردید اگر بسیج نبود امروز نامی از انقلاب اسلامی و غوغایی که امروز در جهان به پا شده نبود.


فرمانده کل سپاه با بیان اینکه حفظ و استمرار انقلاب اسلامی منوط به حرکت و حمایت مردم انقلابی و مومن از این راه است، تصریح کرد: رهبری و امامت در جامعه بدون حضور مردم و انگیزه امت اسلامی کاری از پیش نمی‌برد و انقلاب اسلامی به پیش نمی‌رود. این حرکتی که آغاز شده است استمرار خواهد داشت تا به دست صاحب اصلی آن برسد.


جعفری در ادامه سخنانش خاطرنشان کرد: ما که دغدغه اصلی مان انقلاب و راه شهدا است باید بدانیم بر روی چه واژه‌های برای ادامه این راه و استمرار انقلاب اسلامی متمرکز شویم. بسیج در یک جمله برای حفظ و استمرار انقلاب اسلامی تشکیل شده است. بسیج امروز در صحنه‌های کاملا متفاوت از صحنه‌های دفاعی و امنیتی مشغول است و همه ما امروز باید به آن بیندیشیم و همه ما امروز به آن بیندیشیم تا راهی که از ابتدا رفتیم و شهیدان ادامه دادند را پیش بگیریم و نفش خود را در این برهه از تاریخ اعلام کنیم.


فرمانده کل سپاه ادامه داد: ماهیت تهدیدات نظامی از مرزهای ایران رخت بر بسته و صحنه‌های جنگ و جهاد فیزیکی با دشمنان انقلاب اسلامی در خارج از مرزهای ایران مانند فلسطین، مصر، یمن، لبنان و ... رقم می‌خورد و شکوه و اقتدار امروز ایران حاصل خون شهدا است و البته بسیاری از مدافعین انقلاب اسلامی که امروز در جامعه حضور دارند.


وی با بیان اینکه بسیجی باید همیشه به دنبال ادای تکلیف خود باشد، اظهار داشت: چون ماهیت یک بسیجی انقلابی بودن او و همچنین عمل به تکلیف برای بقای انقلاب اسلامی است، ما باید به تکلیف خود در هر لباس و مقطع تاریخ عمل کنیم چه تکلیف فردی چه تکلیف سازمانی. یک بسیجی نمی‌تواند ساکت بنشیند و ببینید به ارزش‌های انقلاب اسلامی توهین شود.


جعفری افزود: دفاع از ارزش‌ها و توسعه آن در جامعه یعنی استمرار انقلاب اسلامی و در دنیای امروز عوامل و مولفه‌های بسیار زیادی مقابل این حرکت هم در داخل کشور و هم در خارج از کشور وجود دارد و دشمنان داخلی و خارجی زیادی مخالف این راه هستند.


فرمانده کل سپاه در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: چگونه ادامه دادن راه شهداء و انقلاب اسلامی بسیار اهمیت دارد به خصوص برای قشر روشنفکر و قشری که مسئول تعلیم و تربیت جامعه است. تحول آموزش و پرورش برای آینده انقلاب یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و اگر کسی در این راه قدم برندارد نمی‌تواند ادعا کند به تکلیف انقلابی و یا به ماموریت سازمانی بسیج عمل کرده است.


جعفری با بیان اینکه امروز در حال ساختن جامعه اسلامی و تکمیل کردن آن هستیم که بخشی از آن توسط آموزش و پرورش است، گفت: برخی فکر می‌کنند بسیجی یعنی اینکه فقط باید در صحنه‌های دفاع فیزیکی از نظام اسلامی قدم بردارد ولی امروز ما در جنگ نرم هستیم و نیازی به دفاع فیزیکی ندارد جنگ نرم با قدم و زبان است و نسل جوان بیشترین آسیب پذیری را نسبت به جنگ نرم دارد.


وی ادامه داد: موضوع تربیتی و پرداختن به آن در مدارس بسیار اهمیت دارد و معلمان بسیجی باید به آن توجه کنند و شاخصه عمده یک بسیجی مجاهدت او است. البته نه فقط جهاد در عرصه نظامی بلکه جهاد علمی و فرهنگی که باید در جهت آن تلاش کنیم.


فرمانده کل سپاه با بیان اینکه معلمان باید به صورت فردی و جمعی تحول در آموزش و پرورش را طلب کنند، خاطرنشان کرد: سال‌ها از مطالبه مقام معظم رهبری در خصوص تحول آموزش و پرورش گذشته است ولی این امر صورت نگرفته البته کارهای خوبی در این راستا انجام شده است.


جعفری در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: الگو شدن برای سایر جوامع موضوعی است که جمهوری اسلامی ایران امروز با آن مواجه است. انقلاب‌هایی که در سطح منطقه رخ می‌دهد با الگو گیری از مقاومت‌های ملت شجاع ایران است مقاومت در برابر استکبار و قدرت نظامی جهان با توکل به خدا و عشق به شهادت در همه عرصه‌ها که همان طوری که می‌دانیم فتنه‌های که ما در گذشته داشته‌ایم همه ماهیت نظامی و امنیتی نداشته‌اند مانند فتنه 88 که ماهیتی سیاسی و فرهنگی داشت.


فرمانده کل سپاه با بیان اینکه الگو شدن جامعه ایران امروز نیاز اصلی انقلاب در حوزه‌های مختلف است، اظهار داشت: باید با مدیریت صحیح، معضلات کشور در حوزه‌های مختلف را حل کنیم تا تبدیل به یک الگوی مناسب شویم. کسی امروز می‌تواند ادعای منتظر بودن امام زمان(عج) را داشته باشد که برای برداشتن موانع از سر راه انقلاب اسلامی مجاهدت، ایثار و فداکاری کند.


جعفری در پایان با اشاره به شخصیت شهید غلامعلی پیچک که این همایش به منسبت بزرگداشت وی برگزار می‌شد، گفت: این شهید علاوه بر اینکه یک معلم بزرگ بود یک مدیر و فرمانده بسیار لایق در دوران دفاع مقدس و در جبهه های غرب کشور بود و جای جای جبهه‌های غرب حماسه‌های این شهید را به یاد دارد.


 

خبر
نویسنده : واحد نشریه » ساعت 1:31 عصر روز 90/3/2

 
 


<      1   2